Author Topic: GeForce 6600  (Read 2019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline silup

  • Jr. Member
  • **
  • Male
  • Posts: 58
GeForce 6600
« on: April 04, 2006, 05:41:19 pm »
I just bought a GeForce 6600 and installed it and drivers but I got a black screen with a flashing cursor in the corner, like command prompt but it just sits there and does nothing.

I restarted Windows in last known good configurations read the manual on the disk removed the GeForce ,uninstalled the driver, and uninstalled the Raedon 9100 driver then tried to reinstall the GeForce.  Same Problem.

The moniter is definitely getting power along with the card (the fan is running) any ideas of whats wrong?




/sarcasm

(During Aikido, Alan Volunteering to be Uke)
"I love kote."

Oblivion still has my Soul.

Offline WhiteShepherd

  • furtopia.org Sysop!
  • *
  • Male
  • Posts: 4842
    • http://www.whiteshepherd.furtopia.org
GeForce 6600
« Reply #1 on: April 14, 2006, 07:57:29 pm »
I would try booting into safe mode then changing your video driver to VGA.  Next put in your geoforce and reinstall it's drivers.  Sounds lile a video card driver conflict and this may help you reset it.

  WhiteShepherd
IRC quotes:

[05:01] <Kai_Misou> We cats sleep when we want and where we want.
[05:01] <WhiteShep> We dogs sleep WHEN we can. :/
<!--QuoteEnd--></td></tr></table><span =''><!--Quot

Offline silup

  • Jr. Member
  • **
  • Male
  • Posts: 58
GeForce 6600
« Reply #2 on: April 18, 2006, 07:55:45 pm »
meh...

Needed an entire reformatting apparently.  Thanks anyway.

Bye Neverwinter Nights
Bye Morrowind
Bye Thief 3
Bye Halo  ':cry:'

Hello Oblivion '<img'>
/sarcasm

(During Aikido, Alan Volunteering to be Uke)
"I love kote."

Oblivion still has my Soul.